Koulutusta

Studiogenes tarjoaa koulutusta myös kesäkaudella. Tänään ohjelmassa oli Ableton Live -työasemaoperointi epälineaarisessa ympäristössä. Koulutusta on tulossa lisääkin ennen syksyn alkua.

Kesäfestivaali

Huomenna lauantaina 4.7.2020 juhlitaan Jyllin koululla järjestyksessään ensimmäinen Kaurapop-festivaali. Tiedossa ruuan ja yhdessäolon lisäksi mullistavia debyttiesiintymisiä ja kesäistä tunnelmaa.

Lippujuhlan aika

Tänään on Puolustusvoimien lippujuhlan päivä. Paraatia ei näissä olosuhteissa voida järjestää, mutta sen sijaan lähetetään suora televisiokonsertti. Laivaston soittokunnan solisteina ovat Suvi Teräsniska, Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari. Olemme mukana toteutuksessa.

Terveys edellä

Myös The Voice of Finland asettaa kilpailijoiden ja työryhmän terveyden ja turvallisuuden kaiken muun edelle. Ohjelman 9. kauden suorat lähetykset siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Eipäs alakaan...

Kiertue ei ala. Johtuen maailmaa riepottelevasta koronaviruksesta on Suomen hallitus suositellut yli 500 henkilön yleisötilaisuuksien kieltämistä ja oletettavasti Aluehallintovirasto tulee tämän kiellon tekemään. Tämä musiikillinen matka jää siis toistaiseksi toteutumatta.

Heartbreak Hotel

Huomenna aloittaa Anna Puu Heartbreak Hotel -kiertueensa Hyvinkää-salista. On luvassa paljon uutta - uusia kappaleita sekä vanhoja kappaleita uusina sovituksina. On hienoa olla mukana tämän kiertueen toteutuksessa.

Kaikki mukaan!!!

Huomenna aletaan kuvaamaan sitä, kun laulajat astuvat yksi kerrallaan 100 arvioivan silmä- ja korvaparin eteen ja yrittävät saada näistä mahdollisimman monen yhtymään lauluunsa. Studiogenes Oy on mukana All Togehter Now Finlandin ensimmäisen kauden tuotannossa.

Kolme viimeistä

Kuuden vuoden ajan musiikillisia raja-aitoja ylittänyt Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana lopettaa uransa nykyisessä muodossaan. Tämä on ollut suurenmoinen, riemastuttava, opettava ja antoisa matka, jonka aikana olemme saaneet suunnattoman määrän unohtumattomia kokemuksia… Kaoottinen festivaaliesiintyminen Oulussa, 50 kontrabassoa lavalla samaan aikaan Moersissa, Pori Jazzin päälava ja lukuisat muut esiintymiset pysyvät mielessä aina. Ja olisiko hienompaa tapaa lopettaa, kuin kolme peräkkäistä iltaa loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla huomisesta alkaen. Kannattaa olla paikalla…

Svenska dagen

I dag firar vi svenska dagen i Finland och dagens huvudfest arrangeras på Svenska teatern i Helsingfors. Studiogenes Oy är med och sköter konsertens ljudproduktion.

Taidetehtaalle

Huomenna Porvoon Taidetehtaalla aloitetaan The Voice of Finland -ohjelman 9. tuotantokauden kuvaukset. Luvassa on jälleen valtava määrä hyviä laulajia ja upeita esityksiä. On ilo olla mukana luomassa puitteita näille laulajille.